Sider

mandag den 28. november 2011

Studio Calico layout.

Denne måneds tema er stadig mønsterpapir. Jeg har valgt at lave et layout i dag, med de lækre papirer fra Studio Calico. Først har jeg brugt Kraft karton som base. På det har jeg mistet/splattet med October Afternoon Sprinkler ink - Robot blue og  Paper Dolly. Rundt i kanten af kartonen, har jeg tegnet sorte streger for at indramme layoutet.
Rosetten er lavet med Die-namics, MFT_Rosette 38. Vimplerne er håndlavet af Studio Calico papirer og sat på Twine og jeg har brugt en enkelt blomst, Earth Print Flower. Skyerne er lavet med Fiskars squeeze punch og den lille journaling spot er fra sættet Home Sweet Home.
Den lille fyr på billedet er min nevø Victor på hans 3 årige fødselsdag.
Jeg håber, at I blev inspireret til også at bruge kreative fornemmelsers varer til Layouts.


Hilsen
Karina

søndag den 27. november 2011

Inspiration til til-og-fra kort!

I begyndelsen af måneden til Scrap-a-Mania havde jeg disse tags med,  udstillet i vores gamle bestik skuffe.   Selve formen er skåret ud med min silhouette - Sizzix har for mange år lavet en lignende mega die, som ikke kan fåes mere,  så jeg blev glad da jeg så at jeg kunne skære den samme form med silhouetten. Almindelig manilla tags kan selvfølgelig også bruges ;) Dem bruger jeg i stor stil ;))


Dette første her er nok det jeg synes bedst om - det vil være lækkert på en pakke af ganske almindelig brunt papir, ikke?



 Hero Arts Life of the party Dots, Hero Arts Snowflake ornaments
Memories white dye ink, Ranger Fired brick distress ink. 

 Hero Arts Flourish background, Hero Arts Warm Holiday Greetings.





 Hero Arts friendship frames, Hero Arts Happy Holiday Sayings



torsdag den 24. november 2011

Tags av mønsterpapir

Hei,
Et av temaene her på bloggen i november er mønsterpapir, og i dag har jeg laget tags. Når julen nærmer seg trenger man etterhvert mange av disse, og selvom det er artig/sjov å lage tags med mange detaljer og teknikker, ender jeg alltid med de som er raske å lage til julegavene.
Her er et knippe av dem, jeg har brukt både gamle og nye stempler, og gamle og nye mønsterpapir - og ikke alle har "julefarger" heller:

Alle tags'ene er embosset med hvitt embossingpulver. På den første har jeg brukt Snow Circle CG100 fra Hero Arts på papir fra Prima, North Country. Pyntet med perler og gems.
På denne har jeg brukt Snowy House CG212 fra Hero Arts, og papir fra My Mind's Eye, "Stella & Rose". Snøen er White Opal Liquid Pearls, og huset er fargelagt med Memento Marker Rich Cocoa. Twine fra Jillibean Soup.
Her har jeg stemplet Circle Doily CG168 fra Hero Arts på papir fra Basic Grey "Sweet Threads". Hjerte er punchet ut i rødt papir, og dekket med Distress Stickles Barn Door.
Classic Evergreen K5515 fra Hero Arts er stemplet på papir fra Basic Grey "Sweet Threads", og pyntet med Hjerteformede perler. Båndet er farvet med Distress Stain Barn Door. Kantene oppe og nede på tag'en har jeg lagert ved å tegne av dies'en Bracket Tab fra My Favorite Things, og klippet ut.
Og helt til slutt, Poinsetta Circle CG103 fra Hero Arts, stemplet på papir fra Studio Calico "Autumn Press" og pyntet med røde gems. Båndet er farget med Distress Stain Spun Sugar.

Det var alt for i dag, og nå håper jeg dere har fått litt inspirasjon til å starte produksjonen av tag'er til julegavene, Lykke til!

Ha en kreativ torsdag!

Anette

mandag den 21. november 2011

Ho ho ho.

Jeg har lavet et meget enkelt julekort denne gang. Jeg har brugt Kraft papir som base og så har jeg brugt en rest Basic Gray julepapir mønsterpapir. Derefter har jeg skåret en Spellbinder i hvidt karton. På den har jeg stemplet en af mine nye julestempler, CG354 Pinecone Wreath. Jeg har farvet grannet og koglerne med copics. Teksten i midten er fra sættet CL343 Holiday sayings. Og så har jeg brugt Twine.


God mandag til jer alle.
Karina.

torsdag den 17. november 2011

Altered Art twist, med tændstikæsk


Et av temaene denne måneden er altered art, og denne uken har Karina utfordret oss til å bruke tændstikæske i et altered art prosjekt:
Jeg har valgt å dekorere et "sett" med tændstikæske og lys, småting som er fine å ta med som gaver når man har blitt invitert til middag, f.eks!
Papir fra serien North Country fra Prima er limt på begge sider av en stor tændstikæske, i tillegg til et belte rundt lysene. Blomsten og tag'en er malt med crackle paint, og pyntet med perler fra Hero Arts Earth Mixed Accents. Litt bånd må også til, og her har jeg benyttet silkebånd fra May Arts og mørk brun twine. Faktisk tror jeg at jeg har brukt mørk brun twine på de aller fleste kort/prosjekter siden jeg fikk dem for et par uker siden - LOL!
Ha en riktig fin torsdag!

Anette

mandag den 14. november 2011

Værtindegave.

I denne uge har jeg udfordret Design teamet til at dekorere tændstiksæsker. Jeg har valgt at lave en værtindegave, hvor jeg først har stemplet den lækre doily, CG168 Circle Doily, på lys med Hero Hues Chalk ink - Cerulean.
Derefter har jeg lavet to tænstiksæsker. Først har jeg distresset to stykker papir i 5x7 cm med Distress ink Faded Jeans. Derpå har jeg stænket med vand for at få snehimlen. Snelandskabet er revet papir ovenpå hinanden og det har fået lidt Icicle Stickles på kanterne. Så har jeg guld embosset de søde huse, K5534 Winter Village og klippet dem ud hver for sig. Til sidst har jeg stemplet tekst fra sættet, CL343 Holidays sayings.
Jeg er i fuld gang med at lave julekort mv. Er I også?





Hilsen Karina

torsdag den 10. november 2011

Making Frosty Friends


Settene fra Lawn Fawn er alltid morsomme/sjov å jobbe med, sette sammen mange forskjellige små og større stempler til "egne" motiv. Denne gangen har jeg tatt for meg Making Frosty Friends:
Lue, skjerf, hatt og votter er paper pieced med papir fra Prima's North Country serie, kosten og fuglen er fargelagt med Memento Markers og Faber Castell Colored Pencils.
Til armer på den største snømannen har jeg brukt twine, og neser og knapper er dekket med et lag Glossy Accents.
Til bakgrunnen har jeg brukt tre av de fire snøfnuggene som finnes i settet, montert dem sammen på en akrylkloss, stemplet rundt omkring, og embosset med klart embossing pulver.
Så "stemplet" jeg Distress Stains Broken China og Faded Jeans på underlaget, sprayet med vann og Perfect Pearls, og la papiret oppå. Presset med fingrene på baksiden av papiret for å sørge for at hele flaten ble dekket, og tørket til slutt papiret med varmepistol.
Jeg elsker denne akvarell-effekten, og bruker den så ofte jeg kan, det er noe spesielt med den følelsen av at man overhodet ikke kan forutse det endelige resultatet!
Ha en kreativ torsdag!

Anette

mandag den 7. november 2011

Julekort med mønsterpapir og SAM.

Jeg vil først starte med at sige tak for et par hyggelige dage til jer, der var på Scrap A Mania. Det var hyggeligt at hilse på kendte og nye ansigter. Her får i et par stemningsbilleder fra Kreative fornemmelsers Make and Take.




Dagens julekort er lavet med det lækre julepapir Peppermint fra Crate paper som base og matte. Så har jeg hvid embosset S5530 Artistic Circle. Julekuglen er fra sættet CL551 Decorate your holidays og jeg har først embosset det og derefter distressed med Aged mahogany. Og så har jeg brugt rød Twine fra Jillibean.


Rigtig god mandag.
Karina

torsdag den 3. november 2011

En liten oppmerksomhet - altered art

Hei alle sammen,
I dag vil jeg gjerne vise et prosjekt jeg ofte bruker som en liten oppmerksomhet, enten som vertinnegave, "noe ekstra" før jul, eller en annen anledning:
En kraft papirpose får nytt liv ved å bli dekorert, og mulighetene er nesten uendelige. Her har jeg stanset ut  med Spellbinders label 8 av papir fra North Country-serien fra Prima, en foran, og en bak.
Kantene er svertet med Distress Ink Walnut Stain. Båndet er farget ved å bruke Distress Stain Barn Door. Jeg har tidligere vist hvordan man farger bånd med Distress Stains, det kan du lese mer om Her.
Teksten er fra Hero Arts settet CL544 Big Ticket. Jeg har stemplet med StazOn Jet Black ink, og deretter lagt på et lag med Glossy Accents, som du ser på detalj-fotoet:

Ha en kreativ torsdag!


Anette

tirsdag den 1. november 2011

Ny måned, nyt tema.

Så er vi allerede i november måned og Design Teamet er blevet udfordret til at lave enten julekort, altered art eller noget med mønster papir.
Jeg vil lægge ud med at dekorere en gave. Til det har jeg brugt det søde snemandsstempel K5522 Happy Holidays Snowman. Snefnugene er fra sættet CL551 Decorate You Holidays. Med begge stempler har jeg stemplet Hero Hues - Dye Ink White, som blev dejlig tydelig på det blå glittede gavepapir.


Her er pakken med hvid Twine.


Jeg har også lavet lidt juletags. Det første har jeg lavet med et af årets nye stempler fra Hero Arts, CG374 Pinecone Wreath. Jeg har stemplet med sort og farvelagt med Copics. Fuglen er fra sættet, CL469 Swirl Chistmas og teksten er fra sættet, CL343 Holidays sayings.



De sidste tags er lavet med de søde figurer fra Lawn Fawn, Pa-rum-pa-pa-rum og Hero Arts baggrundsstemplet, S5435 Graph Background.


Nu er der kun en lille uge til ScrapAMania. Ses vi?
Karina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails