Sider

torsdag den 29. september 2011

Embossing og maling

På nest siste dag i september har jeg valgt å fokusere på embossing. Det er en av teknikkene jeg tyr til aller mest, og det kan varieres nesten i det uendelige!
Bakgrunnen Alphabet Pattern er embosset med blankt pulver på hvitt akvarellpapir, og Distress Inks Pumice Stone og Vintage Photo er påført med Ranger Ink Blending Tool:

Blomsten, Ruffled Flower, er embosset på samme måte, med samme type papir, men istedenfor å farvelegge med Distress Inks (som jeg gjør veldig mye!), har jeg malt med Memento Markers:

Jeg har brukt fargene Lavendel, Danube Blue og Cantaloupe på denne blomsten. Skrible med tusjen på en akrylblokk eller annet lignende underlag, og spray på med litt vann, så er det bare å ta penselen og hente opp farge fra akrylblokken, og male i vei! Det kan være lurt å spraye litt vann på blomsten før du starter å male også, så flyter fargene litt mer utover, som akvarellmaling. For å litt glans i malingen valgte jeg å blande med litt White Opal Liquid Pearls.
Blomsten er pyntet med gule perler og bånd. Teksten er egenprodusert, med Sally's ABC fra Lawn Fawn.

Ha en kreativ torsdag!

Anette

onsdag den 28. september 2011

Det lille runde

Et af mine nyeste indkøb er Hero Arts træstempel Musical collage. Jeg kunne slet ikke stå for fuglen og den flotte collagebaggrund. Stemplet er brugt som kortets centrum. Fuglen er farvelagt med distress ink. Bladranken er fra Speckled ornaments og er sværtet med distress ink crushed olive og i kanten med vintage photo plus et pift vand. Blomsterne er fra sættet real flowers. Nummer to cirkel er stemplet med starburst Lace.


Hero Arts stempler:  
Musical collage, Speckled ornaments, Starbust Lace, Real flowers og Holiday saying.
Papir: Kraft, råhvid og brunt karton.
AndetSpellbindes cirkler, knap, gems og 3d puder


 Tak for dit besøg.

Hellemor

tirsdag den 27. september 2011

Vinder af giveaway

Det bliver kun lige et meget kort indlæg idag for at offentliggøre vinderen af 2. giveaway fra dette indlæg.
Jeg ved at I sikkert venter på svar ;))

www.random.org trak vinderen...
kommentar nr. 21 som er Jette / ma11edina!

Tillykke Jette! 

Tak for alle jeres fine kommentarer - det var skønt at få lidt feedback på det arbejde der bliver lagt af DT og jeg selv ;)

mandag den 26. september 2011

Kort uden stempler!

Jeg har for en gang skyld lavet et kort helt uden stempler. Jeg faldt fuldstændig for det smukke papir Rosy fra My Mind´s Eye.  Jeg har brugt Kraft papir som base og så har jeg brugt en kageserviet og Twine. Resten er papirer fra Rosy serien.


I må alle have en god mandag.
Karina

lørdag den 24. september 2011

stamp & emboss x 2

Jeg tror at det er lang tid siden at jeg har kørt en embossing folder gennem min cuttlebug - men de nye Hero Arts stamp & emboss sæt er bare geniale. Især faldt jeg for Silhouette Vines, som har smukke blomster og et par sommerfugle. 

De er utroligt nemme at bruge - først stempler man sit/sine aftryk og så arrangerer man sit papir i den tilhørende embossing folder efter aftrykket og kører den igennem sin die cut maskine.  Voila!

Her på det første kort har jeg sværtet hele stemplet med Peeled Paint - dernæst har jeg duppet med Fired Brick på blomsterne og lidt Walnut Stain på sommerfuglen. Til sidst har jeg stemplet hele baggrunden med "Friend Definition".  Så var papiret klar til en gang embossing...



Her ser man tydeligt hvordan det stemplede er embossed (rejst) - det giver en flot effekt synes jeg. Jeg har iøvrigt stemplet kraft baggrunden med det samme stempel med Latte Chalk Ink - og da jeg har skåret det hvide papir til - kan man lige ane dette bagved.


Det næste kort er lavet med samme  Silhouette Vines sæt. Dette kort er til en helt speciel person som gør meget for en god sag, som er mit hjerte nær. 

Fremgangsmåden til dette look er følgende: stempel med Hero Arts Soft pool på et stykke Walnut Cream karton, dernæst åbn embossing folderen og gnid samme Soft Pool sværte (indvendig) henover den side hvor det embossed ikke er rejst / den side hvor der er printet Sizziz på embossing folderen. Det medvirker at samtidig med at man præger mønstret henover det embossede også farver resten i samme farve. Giver det mening? ;)) Jeg kan godt lide dette tone i tone look, hvor man har den hvide kant udenom...

Sommerfuglene er stemplet og skåret ud med dette nye sæt - Jeg hører til dem der faktisk godt kan lide at klippe aftryk ud - men hold da op hvor ser det flot ud med disse tilhørende dies (det var det sæt som jeg åbnede i denne video).


Endnu et close up af det embossede - tone-i-tone!

  



torsdag den 22. september 2011

nytt papir!

I dag mottok jeg mine nye papir blokker, og jeg falt umiddelbart for Autumn Press fra Studio Calico, som Pia også viser i videoen her.
Studio Calico - Autumn Press 6" (36)
Utrolig mange lekre designs, og alle nydelig avstemt til hverandre!

På dette kortet ville jeg gjerne ha frem de flotte farvene, og ønsket ikke så mye i tillegg, men jeg hadde nettopp laget en die cut sommerfugl av grungepaper, som jeg har dekket med Distress crackle paint rock candy. Når det var tørt gikk jeg over med Distress Stains Spun Sugar og Wild Honay. Fargene trekker ned i sprekkene, og krakeleringen kommer nydelig frem:
Til sist har jeg pyntet med Dots Earth og Earth Mixed Accents, jeg synes det gir en fantastisk fin effekt å blande perler, stener og "dots" i forskjellige størrelser og farvenyanser!

Anette

onsdag den 21. september 2011

Pumpkin

Så er det den tid på året hvor der høstes græskar i alle afskygninger. Det er utroligt alle de arter der findes, det ene smukkere end det andet. Jeg har haft gang i et gammelt Hero Arts græskarstempel Traditional Pumpkin.

Hero Arts stempler: Traditional Pumpkin, Woodgrain Pattern, Scroll label, Find joy og My Happy.
Tim Holtz distress ink: Antique linen og Peeled Paint.
Andet: Punch med lille blad.

Masking:

Baggrunden er lavet ved hjælp af masking. Hero Arts stemplet Scroll label er stemplet på baggrunden samt på et stykke papir. 

Midten af rammen, stemplet på papir, klippes ud. Placer papiret med hullet oven på stemplet på kartonnet så den stemplede ramme er dækket.


Stempel herefter med Woodgrain pattern.


Voila - så er baggrunden færdig og den er klar til at blive pyntet.


Et tip: Jeg er ikke den heldige ejer af Spellbinders Grand labels one, så jeg har udstandset den store dies i labels one og forstørret den 125% i kopimaskinen så den passer i størrelse til scroll label. Jeg er selvfølgelig nødt til at klippe den ud i hånden, men det går i en snæver vending.

Hellemor

tirsdag den 20. september 2011

Tone-i-tone & die cuts

Allerførst tak for de mange skønne kommentarer til indlægget her.  Det er dejligt at se at bloggen bliver brugt og skønt med nye forslag. Jeg vil bestemt overveje videos i fremtiden. Dejligt at se at I også påskønner de mange stilarter som det dygtige Design Teamet rummer.
HUSK at du kan stadig nå at ligge en kommentar med dit feedback... ;)

Mit kort i dag er tone i tone stempling - dvs orange sværte på orange papir med et mix af die cuts fra MFT også stemplet i samme tone.


Flower burst Pattern, Many Dots
MFT dies, May arts silke bånd, syning.


Ved at stemple sine die cuts med et lign stempelaftryk (her fra Many Dots) får man det hele til at hænge lidt mere sammen.


Ha en rigtig god dag!
 

mandag den 19. september 2011

Efterårs fødselsdags kort.

My Favorite Things har lavet nogle nye lækre tal Die-namics, mft_bynumbers, med tilhørende stempler til. Og det er dem jeg har brugt her til tallene. Er de ikke lækre?
Baggrunden til dagens kort er lavet med stemplerne S5208 Designer Woodgrain og CG245 Classic Fabric Design.
Først har jeg distressed baggrunden med Vintage Photo og Tea Dye. Derpå har jeg hvid embosset Classic Fabric Design.



Rigtig god mandag.
Karina

fredag den 16. september 2011

En video & et par Giveaways

Jeg vil gerne dele en video med jer i dag ;) Bær lige over med mig for det er min første med tale på. Underligt at høre sin egen stemme ;))  Og undskyld at jeg fjumrer lidt i det ... not perfect !!

Jeg synes bare lige at jeg ville vise de fine nye Hero Arts / Sizzix sæt, som nu er på lager!
Videoen er ikke en fuldstændig præsentation af hvad dies & stemplerne kan - men blot et hurtigt kig på, hvordan pakken og sættene  ser ud live! Se her ....



Og det er weekend - så hvad med et par giveaways ? 

1. GIVEAWAY
Jeg har trukket et navn blandt dem, der har været så søde at lægge en kommentar på bloggen i løbet af den sidste måneds tid.   VINDEREN er:

Nygaard/Skødt som lagde en sød kommentar på dette indlæg! 
Tillykke du har vundet dette sæt - jeg kontakter dig lige via din blog - hvis du ikke ser dette her!!


2. GIVEAWAY kræver lidt input fra jer kære bloglæsere! Jeg vil nemlig meget gerne have noget feedback på bloggen og indholdet og vil derfor bede dig svare på nogle af følgende spørgsmål:
  • hvor tit kigger du forbi?
  • finder du inspiration på bloggen og hvad fanger dig især?
  • har du forslag til tilføjelser / ændringer / visning af teknikker eller andet?
  • betyder det noget for dig at vi viser  forskellige stilarter (mine DT medlemmer)
Du behøver ikke svare på alle spørgsmål - men et feedback er vigtigt for mig og det gør at du kommer med i lodtrækningen om dette sprit nye Hero Arts / Sizzix sæt:


Så giv mig dit feedback ved at lægge en kommentar (KUN på dette indlæg) - INDEN 26.09.11!

På forhånd tusind tak for input & feedback!


torsdag den 15. september 2011

Farge utfordring

Som dere har sett har Pia utfordret oss denne uken med en farveskala, og her er mitt bidrag:

Jeg synes det er så artig å se hvor forskjellig vi tolker ut ifra den samme fargeskalaen!
Bakgrunnen på kortet mitt er stemplet med Life of The Party Dots, (endelig er den her hos meg!) med Hero Hues Chalk Ink Latte, på Hero Hues Papir Latte.
Decorative FlourishTree (K5538 - kommer igen snart) er stemplet på glossy  papir med Versamark, så tok jeg stempelputen med Distress Ink Shabby Shutters og farget papiret med den direkte. Tørk over med et håndkle, og treet kommer frem. Treet er pyntet med lilla perler fra Hero Arts. Knapper synes jeg er utrolig fint på kort, men jeg er ikke flink til å bruke dem selv.. Vel, det må det bli slutt på, se bare på disse fantastiske Mixed Florals knappene fra Hero Arts:



Ha en fortsatt god høst-uke!

Anette

onsdag den 14. september 2011

Farvetvist

Pia har udfordret DT med en farveudfordring (se det sidste billed) i denne uge. Den turkise baggrund er embossed med en templet fra Tim Holtz. På den råhvide baggrund har jeg først stemplet frimærket fra sættet Carte Postale med en fusia farvet sværte (ukendt mærke) og med sort sværte på et lille stykke karton ved siden af. Frimærket er farvelagt med copic og klippet ud. Derefter er frimærket masket og stemplet med La Letter. Herefter limes det farvelagte frimærke på baggrunden. og stemples med poststemplet fra samme sæt.


Papir: Kraft, råhvidt og tyrkis karton og Hero Hues Celadon.
Tim Holtz distress ink: Frayed burlap og peeled paint
Andet: Knap, twine og blomst.


 Farveudfordring:

Tak for besøget

Hellemor


tirsdag den 13. september 2011

Indie Bloom

Som Karina viste igår på bloggen har jeg udfordret teamet med en skøn farveskala inspireret af nogle efterårsblade.

Jeg blev selv inspireret til dette kort da jeg så Tami Hartley's gæste indlæg på Basic Grey bloggen. Tami's kort er super flot og gennemført som altid - og jeg kan virkelig godt lidt sketchen.
Den Indie Bloom paper pad har jeg haft gang i før og den er skøn og farverne passer så fint til min udfordring også...

 Jeg har også brugt en lækker MFT die på mit kort skåret ud af det pink papir fra samme pad - dog tonet ned med old paper distress ink.


Den label jeg har brugt er fra EK success - jeg har punchet først og derefter monteret på hvidt karton og klippet en tynd kant omkring (sådan kan man jo nemt lave sin egen "nestie")....


Tusind tak for sidst til alle jer der kiggede forbi til Aalborg Kort & Scrap! Det var en hyggelig dag med masser af skønne kreative piger omkring sig. Håber at vi ses igen næste år! ;) 

Jeg kommer tilbage på fredag med nogle billeder fra dagen og en Giveaway! 

mandag den 12. september 2011

Farvetvist

Pia har udfordret teamet til at lave et kort efter et farvetema i denne uge. Jeg elsker efterårets farver. Har jeg sagt det? ; ) : )

Jeg er vild med My favorite things Die-namics og har brugt to forskellige her. Jeg har også brugt Open Scallop Edger Punch foroven.Og så har jeg brugt nogle af de nye Studio calico/ Hero arts stempler nemlig ST508 My happy. Er den fugl ikke for cute?
På træstemplet har jeg stemplet med Chalk ink - Iris. Deruover har jeg brugt tekststemplet CL272 All Occasions messages.

Rigtig god efterårsdag.
Karina

torsdag den 8. september 2011

nye stempler

Jeg har nettopp fått tilsendt mine nye stempler fra Kreative Fornemmelser, og hadde SÅ veldig lyst til å bruke settet Making Frosty Friends i dag. Men dette settet passer jo litt dårlig med månedens tema "efterår", så det måtte litt tanke-virksomhet til før jeg kom frem til en måte å bruke dem på:
Her er en liten forklaring på hvordan treet ble kreert: Stammen ble laget med skaftet på kosten, grenene med "armene" til snømennene, og til slutt hjerter til blader. Er det ikke herlig når stemplene kan brukes til MER enn man hadde tenkt?

 
Hjertene er dekket med Glossy Accent:

 Materialer:
Sverte: StazOn Jet Black, Distress Stains  Broken China, Faded Jeans, og Wild Honey

Ha en go' og kreativ torsdag!
Anette

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails